etusivu info hinnasto portfolio yhteystiedotTärkeää tietoa hinnoista sekä hinnastosta

 

Kuvankäsittely, jälkityöt sekä suunnittelu kuuluvat hintaan pakettikohtaisesti. Kuvauksen esittelystä voit lukea, kuuluuko hintaan esimerkiksi muistitikku, postikulut tai kilometrikorvaukset. Mikäli postikuluja, muistitikkua tai kilometrikorvauksia ei mainita esittelyssä, lisätään ne hintaan laskutusvaiheessa.

Suurin osa kuvausten työstä tapahtuu asiakkaalle näkymättömästi kuvausten suunnittelussa, valmistelussa, toimistotyössä sekä kuvankäsittelyssä. Normaalisti kaikki esi- ja jälkivalmisteluihin käytettävä aika on kaksinkertainen itse kuvauspäivän tunteihin nähden. Kuvausten hinnat perustuvat kilpailevien yritysten hintoihin, yrittäjyyden kustannuksiin, kokemukseen sekä kuvauskalustoon.

Kuvausmahdollisuudet eivät rajoitu hinnastossa mainittuihin paketteihin, vaan myös muunlaiset kuvaustoimeksiannot ovat tervetulleita! Huomioidaan toiveesi ja tarpeesi kuvausten suhteen, niin saamme räätälöityä sinulle sopivan kuvauspaketin jolle laskemme sopivan tarjouksen! 

Vaikka kuvaaja ei käytä valmiissa kuvissa vesileimoja, on toiveena esittää kuvaajan nimi kuvia käytettäessä. Julkaisusta markkinoinnissa, lehdissä tai muussa markkinointimateriaalissa markkinointitarkoituksessa - on kuvaajan kanssa sovittava erikseen.

Asiakas saa muokatuista kuvista aina täysilaatuiset ja -kokoiset JPG-tallenteet pääsääntöisesti USB-tikulle tallennettuna, aina resoluutioltaan vähintään 300 dpi. (HUOM! Muistathan tarkistaa kuuluuko CD/DVD/USB kuvauspaketin hintaan!) Mikäli asiakas haluaa kauttani printattuja tulosteita (esimerkiksi 10x15cm kuvia tai 50x70cm, tai mitä tahansa siltä väliltä) lisätään kuvausten hintaan 35 euron (sis. alv 24%) tilausmaksu sekä tulosteiden hinnat koosta riippuen. (HUOM! Muistathan tarkistaa kuuluuko pakettiisi jo valmiiksi tulosteita!).

Digitoinnit tällä hetkellä tilattavissa vain isommista eristä.

Lisähinnat, jotka lisätään kuvausten hintaan sisällöstä riippuen:

- Muistitikku 15,-/kpl
- CD/DVD 7,-/kpl
- Postikulut 4,-
- Kilometrikorvaus 0,45,-/km

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%


< Takaisin hinnastoon